maanantai 3. elokuuta 2009

Paluu arkeen

Kirppikseltä ihanan sininen wanha puusoikko 10 eurolla.
Jeanne D´Arc Livingin karahvin pariksi löysin Turusta kirppikseltä pienemmän wanhan karahvin 20 eurolla.
Sateenkaaren takaa Ilonalta(harmi ettet ollut silloin itse paikalla) ostin tämän hauskan lintukodon.
Pehtoorista ostin tuon suloisen tyynyn(tuoli on huutonet löytö)
Koska en ole mikään viherpeukalo hullaannuin näihin tosi aidon oloisiin Mårbacka pelargoniohin joita ostinkin kaksi.
My Country Homen Virpiltä sain vihdoinkin tuon kauan himoitsemani Odd Molly mekon.Mekko oli alessa -50%(Tiina,sinne jäi vielä niitä marjapuuron värisiä..)
Loviisan Aitasta tarttui mukaan nämä hurmaavat Villa Collectionin saappaat.Niiden norm.hinta on 54 euroa,nämä sain 15 eurolla.


Viikon mittainen irtiotto arjesta on nyt ohi ja huomenna akut latautuneina taas töihin.
Kilometrejä tuli mittariin liki 2400.Asuntoautolla olikin mukava matkustaa ja lapsetkin viihtyivät ihan toisella tavalla.Nähtyä tuli niin Naantalin Muumit,Ähtärin eläinpuiston asukit kuin Särkänniemen vempaimetkin.
Kerkesinhän minäkin aina välistä livahtaa ihaniin putiikkeihin ja kirppiksille mitä matkan varrelle osui.Ja rahapussihan siinä keveni mukavasti...

15 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Nuo pelargoniat on kyllä aidon näköisiä. Näin samanlaisia Vitikkalan kartanossa, mutta en silloin raskinnut ostaa...Oletpa tehnyt ihania löytöjä;)

Sari kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Ja mukavankuuloinen reissu! Onko teillä oma matkailu-auto vai vuokrasitteko? Meillä tekisi niin mieli omaa, mutta kovin ovat hintavia :/

Sari kirjoitti...

No hups tuollahan tuo edellisessä postauksessa luki, että vuokrasitte auton -sori!

Mia kirjoitti...

Ihana reissu ollut teillä - kateellisena lueskelen!! Meillä on kanssa haaveena kiertää Suomea (ja miks ei muitakin pohjoismaita) jonain päivänä asuntoautolla (meillä oli kun olin pikkutyttö asuntovaunu, joten kerran karavaanari, aina karavaanari)...

Ihania löytöjä olet tehnyt!! Mä en IKINÄ löydäkirpparilta mitään, tai sitten osun sinne aina väärään aikaan... :(

mimmuli kirjoitti...

Mekko ja kumpparit ovat ihania..(todellinen löytö nuo noin edullisesti)ja kaikki muukin mitä olet ostellut, sopii hyvin kauniiseen kotiinne=)

Anne kirjoitti...

Moikka, mukavalta kuulostava reissunne ja "kaikilla oli niin mukavaa"....Mekkosi on ihana,,hih,täältä löytyy samanlainen, se on hurmaava!!

Teija kirjoitti...

Voi että, hienot löydöt! Ihan passeli reissu siis ollut kaikille tasapuolisesti :) Ja onpa kyllä aidon näkönen pelargoni!

maano kirjoitti...

mielettömiä löytöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet tehnyt kauniita löytöjä, niinkuin aina sinulla! Me kans käytiin lasten kanssa Särkänniemessä. Kunhan lapset on niin isoja että pärjäävät siellä yksin, ei minua saa sinne kirveelläkään!!

Henska kirjoitti...

Ihania löytöjä ja HALVALLA! Erityisesti tuo sininen puusoikko on mun mieleen :) :)
Kauniita myös kaikki muut!

Tiina kirjoitti...

Ihania ostoksia!!!!!!
ja tuo "oli paha"... ;))
naurattaa niin... no, tiedäthän toki jo miun mieltymykset! <3

-sari- kirjoitti...

Voi ihania löytöjä! Kunpas vain aikaa ja kärsivällisyyttä riittäisi yhtä suurenmoisiin löytöihin. Kauniita JA rentouttavia kesäpäiviä toivotellen, Sariu

vanamo kirjoitti...

Ihanat saappaat olet loytanyt alesta...meidan pihalla tosin sailyttavat alkuperaisen varinsa vain mustat:)Ja tuo mekko, aah!!!!

Linnea kirjoitti...

Oi apua, tuo lintukoto on aivan ihana! Pakko hankkia samanlainen. Oliko se tyyris? Ja enpä olisi uskonut että tulen joskus ihan vartavasten kumisaappaitakin kehumaan, mutta olipahan nätit. Ja voih, olen kateellinen kirpputorilöydöstäsi, vaaleansinisestä soikosta, hitsi, tuollaiset löydöt ovat huippuja!

Anonyymi kirjoitti...

hei-eksyin tänne verkko viidakosta. kaunista on. pitää poiketa uudelleenkin.