perjantai 5. helmikuuta 2010

Viikonlopun odottelua
Mikähän siinä on,että kauniita sähköistettyjä kynttelikköjä on tehty niin vähän?Luulenpa että sellaisille olisi kova kysyntä!
Tammikuun puolella löysin ihastuttavan valkean kynttelikön ja tätähän onkin sitten polteltu jokaikinen ilta hämärän tullen.Ja tämähän on niin kaunis että raaskiiko tätä laittaa edes kesäksikään pois näkyviltä?
Ihanaa,se kolkuttelee viikonloppukin jo nurkan takana jälleen...Itse aion muutella meillä TAAS vähän huonekalujen paikkoja kun ostin wanhan monilokerolipaston joka OLISI SAATAVA mahtumaan vielä johonkin!
Mukavaa viikonloppua kaikille<3

10 kommenttia:

Piupau kirjoitti...

Onpas kaunis kynttelikkö. Tuota ei kyllä mitenkään ainakaan jouluvaloksi voi mieltää, kesällä ei ehkä kuitenkaan kaipaa siihen ainakaan valoja. Mistä tuollaisen löysit?

-A- kirjoitti...

Tahtoo tuollaisen! Mistä olet löytänyt???

Pauliina kirjoitti...

Tuo kynttelikkö sopii kyllä sisustukseen ympäri vuoden! Minä olen jo oppinut hiukan karsimaan shoppailuvimmaani ja yritän kovasti ostaa Vain Tarpeellista! Vaikka välillä olisi niiiin ihania tavaroita, mutta kun ei oikeasti ole tarvetta eikä tilaa.

Anne kirjoitti...

Täällä piipahtamassa ja viikonloppuja toivottelemassa, terkuin Anne-kaimasi ;)

LeenaJohanna kirjoitti...

Hieno on kynttelikkö. Sopii ympäri vuoden.
Kivaa viikonloppua rauhalaan!

Tiina kirjoitti...

Kaunis kynttelikkö, joka sopii olemaan esillä tosiaan vaikka koko vuoden. Mukavaa viikonloppua!

Arja kirjoitti...

Ihana kynttelikkö:-) Mukavaa viikonloppua!

Pakkasakka kirjoitti...

Pitkästä aikaa piipahtamassa teillä :) Lorvikatarria on ollut ilmassa alkuvuoden, joten huvitusta ei ole oikein ollut. Nokka kohti kevättä metrien korkuisten hankien takaa, joten kun valoa saadaan taas lisää ja päivät pitenee niin ehkä tuo lorvikatarrikin helpottuu. Uusia kuvia odotellessa ja viikonlopun toivotuksin...

Saara kirjoitti...

Tosi kaunis kynttelikkö, itsekin tuollaisen haluaisin kun vaan löytäisin... Tähän asti olen nähnyt vain jotain muovisia halpatuotanto kynttelikköjä..:)

Pia kirjoitti...

Kaunis talo sinulla!!! Olen aina ihaillut Rauhalaa...

Minulla on sama kynttelikkö, mutta antiikinkultaisena. Sitten vähän tuunasin sitä (jos käyt blogissani, katso sitä) ja ajatteli kyllä pitää sitä ympäri vuoden, ellen kyllästy.

Hvyiä unia!