maanantai 1. syyskuuta 2008

Kurkistus huvimajaanMieheni on rakentanut pihallemme myös toiveideni mukaisen huvimajan.Ristikot ikkunoihin on tarkoitus vielä tehdä vanhojen mallien mukaan.
Täällä muutaman kerran kesässä kahvitellaan ja myös tyttöni syntymäpäivillä heinäkuussa huvimaja oli tyttöjen suuressa suosiossa.
Talvisin loistavat ikkunoiden takaa kirkkaat tuikut ja sisältä ulos pimeään iltaan katsoessa se näyttää aika sadunomaiselta!

4 kommenttia:

Milana kirjoitti...

Niin sadunomainen tunnelma, voisi kuvitella ajan pysähtvän täällä... ja syksyiset pimenevät illat, kynttilän loisteessa.... tai sateelta suojassa syystuulen lyödessä ikkunoihin... tämä on varmasti ihana piilopaikka...

valkeataika kirjoitti...

Eipähän tuota voisi paremmin sanoa kuin Milana.. Tulisi vaan teillekin kunnolla lunta. Harmi kun niin pikaisesti tavattiin viimeksi, pitänee soitella nyt useammin.-sanna

Sirkka kirjoitti...

Niin on tasapainoisen ja harmoonisen näköistä, kaunista kuin olla ja voi...kauneutta tämä maailma kaipaakin, sitä ei ole mielestäni koskaan liikaa, minä pidän tästä tavattomasti ja se sopii teille sinne ihanasti.

Marika kirjoitti...

Unelma!