keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Neitojen kammari

Tälläiseltä näyttää kahden prinsessavaihettaan elävän neidon kamarissa.Valkea ja vaaleanpunainen on aika monen pikkutytön lempivärejä,mutta kerran meillä kävi Jasminin kaveri joka tokaisi:"ompa ruma huone!"Sen tytön lempiväri oli nimittäin musta..
Hempeää loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

sinilei kirjoitti...

Aivan huippuihana tyttöjen huone. Voisin katsella kuvia vaikka kuinka kauan. Muutenkin pidän tavastasi sisustaa, runsaasti esineitä, mutta tarkkaan valittuna. Huonekalutkin aivan hurmaavia. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, ja lisäsin sen linkkilistaani, jotta näen milloin lisäilet juttuja. Sopiiko tämä sinulle?

paivi kirjoitti...

Moi! kyllä piti suurentaa ja tiirailla tarkkaan, niin ihania kuvia sulla on huoneesta. Olis kiva tietää tarkempaa selostusta, mikä mistäkin esim...sänky? lamppu? ihanat pöydät? valkoinen sohva?
Välillä tuntuu kotiasi katsoessa että siellä on kuin liiankin täydellistä, ostat varmaan juuri sen mitä haluat, vai tekeekö miehesi huonekaluja? Makusi on todella hyvä, itselläni maku sinun suuntaan, toteutus uupuu...:)

Anne kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ja linkitys sopii tottakai.
Rakastan vanhoja kotimaisia huonekaluja ja niitä olen keräillyt kotiimme kymmenisen vuotta.Mieheni on puuseppä,mutta huonekaluja hän ei tee.Kunnostaa vanhoja kylläkin.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

tänne heti kiirehdin aamun alkajaisiksi, ihania kerrassaan kun täällä on tomera poika ja poikien huoneet eivät kestä kameraa niin ihana kurkistella sinun prinsessojen aarteita.
toivotellen aurinkosta syyspäivää
ilona

Kirsi kirjoitti...

Onpa tosiaan suloinen prinsessojen huone : )

Kirsi

Marja Kristiina kirjoitti...

Tositosi suloinen! Pitävätkö tytöt järjestystä yllä? Meillä se on jatkuva sanomisen aihe.

tiina kirjoitti...

Täällä prinsessaleikit sujuu... on kaikkea kaunista ja niin ihanaa.. :)
Mukavaa viikonloppua!

Sarppa kirjoitti...

Kelpaa tyttöjen tuolla leikkiä prinsessaa tai ihan mitä vaan..

Sirkka kirjoitti...

Kaunista olet tehnyt tytöillesikin, sama kauneus toistuu huoneesta huoneeseen...ja mikä parasta sinulla on oma tyylisi, kaunis sellainen .
Ihanaista iltaa teille.

Tarja kirjoitti...

Meidän Iida 5v tuli katsomaan myös näitä kuvia ja ihastellen huokasi: "Olisipa minullakin tuommoinen huone..."
IHANIA kuvia :o)