perjantai 24. lokakuuta 2008

Rentouttavaa viikonloppua!

Tänään oli niin kiire päivä töissä,että olen hyvin väsy ja toivottelenkin teille tämän hulvattoman pariskunnan myötä kauniita unia ja oman kullan kuvia<3

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei!!
Yllätys oli kun koti ja keittiö lehti ilmestyi ja siellä kotinne, mutta eipä mikään ihmekään!!!Haluaisin tietää onko kodissanne mitään retroa tai mitään designiä, eli kiinnostaako artek, marimekko yms.?
Sitten olis kiva nähdä postaus kankaista, verhoista, tyynyistä jne? varsinkin tuli mieleen kun kuvassasi näkyy jotain ihanan pilkkuista????onko se kangasta vai joku tyynyliina?
Sitten selailin kuviasi taaksepäin ja haluaisin tietää mistä vois löytää leikkimökissänne olevia pilkullisia kulmikkaita peltipurkkeja???
Terveiset

Anne kirjoitti...

Täytyypä tunnustaa ettei kodistamme löydy designiä.Ei vain ole miun juttu.Muutama Marimekon lasiskooli on astiakaapissa.
Nuo leikkimökin punaiset valkopallolliset peltipurkit olen löytänyt kirppikseltä.Ovat siis vanhoja,mutta olen niitä silloin tällöin nähnyt liikkuvan.
Kiitos vinkistäTäytyypä kuvailla noita mainitsemiasi juttuja tuleviin postauksiin.
Mukavaa viikonloppua!

SuSu kirjoitti...

Ihastuttava koti teillä <3 tänne varmasti eksyn toistekin *hih* Rauhala on yksi minun unelma talomallista ja haaveilen rakentamisesta, mutta tiedä pystyisinkö luopumaan meidän nykyisestä kodista :)

Mukavaa syksyä !

p.s. tajusin vielä yhden ihanan lipaston kuvasta, että olet tuolta yhdestä sisustusfoorumista tuttu..