tiistai 21. lokakuuta 2008

Valokuvia,ihania muistoja
Mikään ei mielestäni ole ihanampaa kuin silloin tällöin kaivaa esiin vanhoja valokuva albumeja ja muistella niiden avulla menneitä.
Meillä on aina valokuvattu paljon ja lapsiahan on aina hauska kuvata,niin arjessa kuin juhlassa.Tässä meidän neidit vähän hienompina poseerauskuvissa ison siskon 8-vuotis synttäreiden johdosta.
Monesti ajattelen,että jos tulipalo yllättäisi niin valokuva albumit olisivat ainoat mitä haluaisin tavaroista pelastaa.Entäpä itse,oletko ajatellut?

6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

moi!!!!
Olen enemmän kuin kerran miettinyt mitä jos tulipalo yllättäis ja jos ihmiset olis jo turvassa ja aikaa olis viel pieni hetki, mitä pelastais,,,olis ehottomasti juoksu vitriinin luo, missä on albumit... niitä nakkelis ikkunasta ulos, sit iso hääkuvataulu on myös tärkeä,,,, ja...jos makkarista jotain, niin päiväkirjani

Sanna kirjoitti...

Hei, samoin minä pelastaisin valokuvat ja lasten unikaverit, 4 kpl. Toivottavasti ikinä ei näin tapahdu meille eikä kelleen muullekkaan. Aurinkoista päivää!

Sarppa kirjoitti...

Suloisia kuvia tytöistä..

tinttarus kirjoitti...

Kyllä vaan....valokuvien seurassa saa monia mukavia hetkiä myös lasten kanssa. Meillä ainakin tykkäävät katsella itseään vauvoina ja pieninä ja kysellä, että mitä missäkin tapahtuu.....Sääli vaan, itsellä siirtyminen digitaaliaikakauteen teki sen, että jää niitä paperiversioita hommaamatta, surullista!
Kauniita neitoja siellä Rauhalassa asustaa!

sinilei kirjoitti...

Tytöt ovat suloistakin suloisemmat.. söpöissä mekoissa ja mamelukeissa..
Valokuvat ja lasten vauva-videot ovat tärkeimmät.

Olivieno kirjoitti...

Ihania kuvia upeasta kodista! Olihan Koti ja keittiö- lehden juttu myös teiltä? Lapsetkin niin suloisia...

Samanlaiset ajatukset vilahtivat mielessäni kun yhtenä päivänä palohälytin alkoi itsestään huutamaan. Onneksi ei ollut tosi kyseessä.